Modele de usi automatizate pentru garaj

Modele de usi automatizate pentru garaj

0 Shares
0
0
0

Atunci cand locuiesti la bloc, cu siguranta iti doresti sa ai un loc de parcare pentru masina ta, cat mai apropiat de scara blocului, pentru a ajunge cat mai rapid la masina, mai ales atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai prietenoase.

Ei bine, in cazul in care insa, nu locuiesti la bloc, ci esti mai norocos, si te poti bucura de privilegiul de a avea o casa si o curte, atunci cu siguranta constructia garajului pentru masina poate sa reprezinte pentru tine o activitate placuta.

Daca te intrebi de ce ar reprezenta o activitate placuta construirea unui garaj, ei bine, trebuie sa aflii faptul ca un garaj este o anexa practica si estetica a casei tale, si vei putea sa il decorezi la fel cum ti-ai decorat si casa construita.

Ei bine, atunci cand ai de gand sa construiesti un garaj, va trebui sa stii ca una dintre cele mai importante componente ale sale il reprezinta usa, iar in acest sens ar fi ideal sa cauti o firma care presteaza servicii de automatizari usi garaj, pentru a te bucura de o usa automatizata.

Cu siguranta vei gasi mai multe firme care iti pot pune la dispozitie usi automate pentru garaj, ins ava trebui sa stai si sa te documentezi putin inainte de a alege sa cumperi usile de la o anumita firma.

Referitor la usile pentru garaj, trebuie precizat faptul ca dimensiunea lor isi va pune foarte mult amprenta pe pretul acestora, pentru ca in functie de dimensiunea garajului, vei putea opta pentru un set de usi automate simple, sau pentru un set de usi automate duble pentru garaj.

Ei bine, alegerea setului de usi pentru garaj nu va depinde doar de dimensiunile incaperii, ci va depinde si de materialul din care sunt acestea realizate, de culoarea usilor, de rezistenta la furt, sau chiar de posibilele socuri, si nu in ultimul rand, de brandul producator.

Asadar, daca tot am adus in discutie alegerea setului de usi pentru garaj, putem aminti faptul ca se poate opta pentru un set de usi rulante, care nu necesita un spatiu foarte mare, tinand cont de faptul ca acestea se vor ascunde intr-un anumit spatiu din tavanul incaperii.

De regula, aceste usi se realizeaza din benzi din aluminiu, destul de inguste, care trebuie sa inconjoare un tambur care poate fi amplasat deasupra spatiului de deschidere. Usile acestea vor fi actionate cu o telecomanda.

Se va putea iarasi opta si pentru un set de usi de garaj sectionate si fixate. Referitor la aceste usi, atunci can dele sunt deschise, se vor misca vertical, iar apoi orizontal pe tavan.

Acest tip de usi se poate adapta mai multor materiale si color, si pot sa fie vopsite fara probleme in orice culoare.

Se mai poate iarasi opta pentru usi de garaj semibasculante, care au nevoie de un spatiu in fata, dar aceste usi se potrivesc doar in cazul in care curtea casei este mare.

In momentul deschiderii, aceste usi se vor glisa in fata garajului, iar apoi se vor ridica spre tavan.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like