Cum se clasifica incarcatoarele auto?

Cum se clasifica incarcatoarele auto?

0 Shares
0
0
0

Incarcatoarele auto de telefon au devenit o necesitate in prezent, dat fiind faptul ca majoritatea persoanelor detine un smartphone care necesita incarcare la perioade mai scurte de timp. O clasificare a acestora se impune daca doriti sa achizitionati un incarcator auto eficient.

Urmatoarea clasificare a incarcatoarelor auto are la baza ore de analiza si rezultate ale numeroaselor teste realizate pe mai multe modele.

Recomandarea principala este RAVPower RP-VC006, un incarcator auto de tip USB care poate fi conectat la bricheta masinii.  Este mic, deloc scump si puternic, iar cele doua porturi USB scot 2.4 amperi fiecare. Totodata, acesta are capacitatea de a ajusta automat curentul necesar pentru incarcarea potrivita a unui smartphone sau a unei tablete si de a maximiza, astfel, viteza de incarcare. RAVPower RP-VC006 functioneaza cu orice tip de smartphone sau tableta, iar puterea sa este suficienta pentru a incarca in acelasi timp doua telefoane sau doua tablete. Porturile USB ale acestui incarcator sunt destul de vizibile datorita ledurilor cu care este prevazut.

RAVPower 54W este un incarcator auto care reprezinta solutia optima pentru incarcarea a patru dispozitive in acelasi timp. Acest incarcator care se conecteaza la bricheta masinii are patru porturi USB, fiind unul practic, pentru ca fiecare pasager al unei masini isi poate incarca telefonul sau tableta in acelasi timp.

Anker PowerDrive Speed 2 este un incarcator auto cu conectare la bricheta si reprezinta cea mai buna solutie pentru incarcarea unui aparat compatibil Qualcomm Quick Charge 3.0. este ideal pentru un smartphone compatibil Quick Charge 3.0 sau 2.0. Incarca aparatele de acest fel cu viteza mare, un smartphone Quick Charge 3.0 fiind incarcat pana la 80% in doar 35 de minute. Si aparatele care nu sunt compatibile beneficiaza de o viteza mare de incarcare, de asemenea.

De ce este recomandata achizitionarea unui incarcator auto care poate fi utilizat cu bricheta masinii? Odata cu multiplicarea aparatelor reincarcabile prin USB, un astfel de incarcator auto a devenit accesoriu aproape indispensabil. Alaturi de sportul auto pentru telefoane mobile, incarcatorul auto este necesar pentru ca utilizarea unui GPS integrat al unui telefon mobil implica o crestere a consumului de baterie. Asadar, fie pentru utilizarea GPS-ului in masina, fie pentru utilizarea dispozitivului ca sursa de muzica cu consum mare de baterie, este nevoie in mod obligatoriu de un incarcator auto pentru reincarcarea bateriei.

Un incarcator auto poate fi universal si se poate potrivi mai multor tipuri de telefoane disponibile pe piata actuala. Principiul este unul simplu. Este suficient doar ca acesta sa fie conectat la bricheta masinii si sa conectati dispozitivele la el cu ajutorul unui cablu pentru incarcare. Cea mai mare parte a adaptoarelor pentru incarcatoarele auto permite incarcarea a cel putin doua aparate in acelasi timp, precum un telefon mobil si o tableta. In general, aceste incarcatoare sunt universale si pot incarca la fel de bine atat telefoanele iPhone, cat si smartphone-urile Android. Insa unele dintre ele sunt mai puternice ca altele si ofera o incarcare mult mai rapida. Este cazul mai ales al ultimelor modele de incarcatoare auto care sunt compatibile cu Quick Charge 3.0 sau al celor dotate cu o priza USB-C.

0 Shares
You May Also Like