Cum te poate ajuta Ovb Romania sa inchei o polita de asigurare CASCO?

Cum te poate ajuta Ovb Romania sa inchei o polita de asigurare CASCO?

0 Shares
0
0
0

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca in momentul in care iti cumperi un autoturism, indiferent ca acesta este nou nout, cu zero kilometric la bord, sau ca iti cumperi un autoturism second hand, care are o oarecare vechime, trebuie sa inchei o polita de asigurare RCA obligatorie.

In cazul in care iti cumperi un autoturism, insa nu inchiei o astfel de polita de asigurare RCA, cu siguranta in momentul in care vei fi depistat in trafic, vei avea de raspuns in fata legii, asa ca nu trebuie sa te gandesti sa fentezi legea, ci trebuie sa inchei cat mai rapid o asemenea polita.

Pe langa polita de asigurare RCA, vei mai avea posibilitatea sa inchei chiar si o polita CASCO, insa de cele mai multe ori, soferii care isi cumpara masini second hand nu incheie asemenea polite, mai ales cei care nu cheltuiesc o suma mare de bani pentru achizitionarea masinii.

Pentru a incheia o asemenea polita de asigurare CASCO, expertii de la cea mai buna firma de consultanta de la noi din tara, si anume expertii de la Ovb Romania, te pot ajuta cu o multime de sfaturi, si cu o multime de informatii referitor la acest tip de asigurare.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca o asemenea polita CASCO iti va proteja autoturismul in cazul unui furt, sau in cazul anumitor daune pe care acestea le-ar putea suferi, si vei fi despagubit indiferent daca esti sau nu vinovat de producerea acestora.

Expertii de la OVB Romania, fiind cei mai buni, si cunoscand atat de multe informatii, iti vor putea prezenta toate riscurile pe care le poate acoperi o polita de asigurare de acest gen.

In primul rand, o polita de asigurare CASCO acopere avariile autoturismului, iar aici putem sa amintim in primul rand ciocnilire, rasturnarile, deraparile, zgarieturile, caderea in prapastie, caderea in apa sau caderea unor corpuri straine pe autoturism.

Tot din aceasta categorie mai fac parte si despagubirile in situatiile in care autoturismele sunt vandalizate, sunt incendiate sau lovite de trasnet sau explozie, insa si autoturismele care sunt afectate de caderea grindinei sau de avalanse de zapada sau de alti factori asemanatori, beneficiaza de despagubire, daca au o astfel de polita de asigurare incheiata.

Tot cei mai buni specialisti ai firmei numarul 1 de consultanta de la noi din tara, te vor informa si asupra faptului ca un autoturism care are o polita de asigurare CASCO, este acoperit si in cazul unui eventual furt, sau in cazul in care se fura una sau mai multe parti componente ale acestuia.

Ei bine, in cazul in care iti cumperi un autoturism second hand, daca valoarea de piata a acestuia este una destul de mare, atunci in mod evident ar trebui sa inchei si tu o polita de asigurare CASCO, pentru ca nu se stie niciodata ce situatie neprevazuta apare, iar astfel, masina ta va fi acoperita.

In cazul in care iti cumperi autoturismul nou, nici nu cred ca mai trebuie precizat faptul ca va fi nevoie sa optezi pentru o polita de asigurare CASCO.

0 Shares
You May Also Like