Ce masini de inchiriat cauta turistii in Cluj Napoca?

Ce masini de inchiriat cauta turistii in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, cel mai frumos, cel mai mare si cel mai important oras din Transilvania este Cluj Napoca. Orasul este vizitat in fiecare an de catre foarte multi turisti din strainatate, si pe buna dreptate.

In Cluj Napoca se organizeaza in fiecare an celebrul festival Untold in luna august, in timp ce in luna iulie are loc si festivalul Electric Castle; iar pentru aceste evenimente sosesc in oras o multime de turisti straini, care cu siguranta cauta cele mai atractive oferte de inchirieri masini Cluj, pe perioada sederii in oras.

Apoi, Clujul are multe locuri interesante care merita vizitate, iar turistii de-abia asteapta sa le descopere. Iata cateva exemple!

Piata Unirii

Piata centrala a orasului, Piata Unirii este locul in care au trecut vremurile moderne. Ascunse sub o suprafata de sticla, ruinele cetatii romane Napoca reprezinta inceputurile orasului Cluj Napoca de 2.000 de ani.

De vizavi, statuia monumentala a lui Matei Corvin atrage vizitatorii, care nu pot pleca fara a face cateva fotografii cu monumentul masiv. In spatele acesteia, Biserica Sfantul Mihail domina piata.

Piata Avram Iancu

Una dintre cele mai recente piete construite in Cluj, Piata Avram Iancu impresioneaza prin cladirile sale monumentale. Aici, religia si cultura se intalnesc. Pe o parte a pietei se afla Opera si Teatrul National din Cluj, o cladire eclectica din secolul XX. Pe scena teatrului se joaca capodopere precum Don Juan, scrise de Molière sau Romeo si Julieta, scrise de Shakespeare.

Cetatuia

Cu siguranta turistii care viziteaza orasul vor urca si pe Dealul Cetatuia pentru a avea o imagine de ansamblu asupra orasului. De aici sus, orasul arata altfel, mai calm si mai linistit. In varful dealului se afla o cruce masiva, simbol al revolutiei romanesti din 1848 pentru independenta (un apel pentru drepturi egale cu celelalte populatii din regiune si utilizarea limbii proprii), intr-o perioada in care Transilvania apartinea Imperiul Austro-Ungar.

Parcul Central

Considerat inima verde a orasului, Parcul Central al Clujului este un loc pentru plimbari lungi, seri de dans in fata cladirii Casino sau plimbari cu barca pe Lacul Chios. Vara, localnicii isi atarna hamacurile peste tot in parc. Nu este un loc mai bun pentru a te odihni in patul tau suspendat in oras.

Acestea sunt asadar doar cateva din multimea de locatii interesante pe care turistii le pot vizica in Cluj Napoca. Cei care intentioneaza sa viziteze capitala Transilvaniei, indiferent ca vor petrece doua sau mai multe zile in oras, vor avea nevoie de un autoturism, pentru a ajunge dintr-o locatie in alta simplu si rapid.

Din acest motiv, foarte multi turisti cauta cele mai atractive companii de inchirieri masini Cluj, pentru a afla cele mai bune oferte. Exista in oras mult companii rent a car, iar clientii au posibiliatea de a selecta compania care li se pare ca ofera cele mai bune servicii rent a car, la cel mai bun pret al pietei.

De exemplu, exista turisti care au o situatie financiara foarte buna, si care cauta doar masini de lux de inchiriat in Cluj Napoca, iar un autoturism BMW 520 XDRIVE precum cel pe care il inchiriaza compania Rent And Drive, reprezinta o alegere ideala. Exista turisti care sunt fani Audi, iar de la aceiasi companie, au posibilitatea de a inchiria pe durata sederii in oras, un model Audi A6.

Exista insa si turisti care nu au un buget foarte mare la dispozitie, si care isi doresc sa inchirieze masini la cele mai mici preturi, iar Rent And Drive vine si in intampinarea acestora, cu diferite propuneri. Masini precum Skoda Rapid, Seat Toledo sau Volkswagen Passat printre altele, reprezinta optiuni interesante pentru clientii cu buget redus destinat inchirierii masinii.

0 Shares
You May Also Like