Alege bijuteriile de calitate, sunt cele mai frumoase

Alege bijuteriile de calitate, sunt cele mai frumoase

0 Shares
0
0
0

De cate ori nu mi-a fost dat sa vad fete cu bijuterii mai putin frumoase, chicioase si nepotrivite. Multe au impresa ca daca poarta o bijuterie, un lant, o pereche de cercei coral, sau o bratara, vor arata bine.

Din pacate, de cele mai multe ori nu reusesc sa le aleaga pe cele care sa se potrivesca contextului si transforma tinuta in ceva demn de rubricile revistelor de “Asa Nu”. In plus, pe langa asta, nici bijuteriile nu sunt de cea ma buna calitate si se vede ca sunt realizate din materiale de proasta calitate.

Eu sunt de parere ca bijuteriile sunt acele accesorii in care ar trebui sa investim. Consider ca ar fi mai bine o pereche de cercei coral care au fost mai scumpi, dar care stii ca vor straluci indiferent de cate ori ii porti.

Bijuteriile sunt delicate si au o frumusete deosebita, ne pot pune in valoare doar daca materialele din care sunt confectionate sunt de calitate.

Niciodata un lant sau pereche de cercei care au inceput sa ne innegreasca nu ne vor oferi acel aer de eleganta. Pana la urma, nu asta ne dorim de la bijuteriile pe care le purtam?

Ne-am obisnuit sa investim in bijuterii ieftine si de proasta calitate. Am inceput sa nu mai apreciem autenticitatea si originalitatea bijuteriilor si sa cumparam acele modele de bjuterii care se poarta, care sunt in tendinte, dar o bijuterie trebuie sa fie acel accesoriu special, de bun gust si elegant.

Magazinele sunt pline de bijuterii, insa dupa materialele si modelele care ne sunt prezentate nu putem spune decat ca sunt niste simple accesorii, care dupa cateva purtari pot fi date uitarii. Si iar voi spune, o bijuterie adevarata va resista timpului si mereu va fi speciala, adica de fiecare data cand o vei purta.

Cate din bijuteriile pe care le putem cumpara azi din magazine au aceasta trasatura? Putine.

Dar cate dintre noi aleg sa investeasa intr-o astfel de bijiuterie? Si mai putine. Totusi, am putea incerca sa descoperim frumusetea bijuteriilor adevarate si sa le apreciem mai mult. Ar trebui sa incercam sa invatam sa le alegem pe cele care sunt frumoase si care nu isi vor pierde niciodata din valoare si stralucire.

0 Shares
You May Also Like