Cumpara mai istet mancare pentru cainele sau pisica ta

Cumpara mai istet mancare pentru cainele sau pisica ta

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa faci si sa eviti cand vine vorba de hrana pentru animale de companie?

Milioane de animale de companie, milioane de euro pentru hrana ori accesorii, sute de mii de comenzi online ori tone de mancare pentru caini ori pisici… Nu ne referim la piata la nivel global, nici macar la cea europeana ci la cea din Romania!

Chiar daca nu exista cifre clare sau statistici oficiale, estimarile ne dau de gandit – cum alegem hrana pentru animalele noastre de companie ori produsele de ingrijire? De unde facem aceste cumparaturi (doar dintr-un petshop online) si cum putem sa facem achizitii mai avantajoase?

Online este mai usor, spun reclamele ce promoveaza magazinele ce vand pe internet. Si adevarul este acesta – azi, putem cumpara orice online, gratie progreselor tehnologice.

Pentru multi oameni, cumparaturile online sunt solutii excelente, mai ales in contextul pandemiei. Insa nu doar alimentele familiei sau produsele de stricta necesitate intra in acest mare avantaj – nu trebuie sa uitam nici de animalele noastre de companie. Nu merita si ele aceeasi atentie? Noi credem ca da!

Pentru a raspunde la cateva dintre aceste intrebari, am incercat sa adunam in acest scurt articol cateva sfaturi pe care sa le putem “pune in practica”, in acest an.

Cumpara mai istet mancare pentru cainele sau pisica ta

  1. Nu te grabi sa faci cumparaturi

Poate nu stiai, insa nu toata mancare/ produsele de ingrijire pentru animale de companie sunt fabricate în mod egal! Devii confuz in timp ce faci cumpărături online pentru pisica ori cainele tau? Ce funcționează pentru cainii altora s-ar putea să nu funcționeze pentru al tau …și invers.

2. Verifica mai întâi opțiunile online

Daca abia ai primit un animal (pentru prima data) si nu știi de unde să cumperi produsele pentru nevoile animalelor de companie, acesta este un prim sfat. Dacă esti obișnuit să cumperi doar dintr-un magazin fizic, trecerea la cumpărături online ar putea o schimbare binevenita dacă iti cunosti opțiunile. Cum faci acest lucru? Cauta pur și simplu cele mai recomandate produse pentru animalul tau de companie (rasa) și începe de acolo.

Unul dintre cele mai recomandate magazine online noi de animale de companie din Romania este PetMax.ro – aici ai hrana, accesorii, medicamente veterinare si produse de ingrijire.

3. Ia în considerare nevoile dietetice ale animalului tau

Este ușor să faci cumpărături online pentru produse de bază pentru animale de companie, dar este mai dificil când animalul tau are o dietă specifică, stabilită de medicul veterinar. Aceste tipuri de regimuri alimentare sunt impuse de medici pentru a gestiona mai bine starea de sănătate a unei pisici ori a unui caine. Un exemplu?

Cand cainele sufera de boli de rinichi iar dieta sa ar trebui să fie mai scăzută în proteine. Nu doar bolile influenteaza dieta – unele animale dau nevoie de alimente hipoalergenice, naturale sau fără cereale.

4. Alege  mărci de încredere

Multe branduri promit ingrediente de cea mai bună calitate. Este insa decizia noastra să alegem cea mai potrivita marca, in care să avem încredere și pe care să ne bazam; mai mult de atat, ce să se încadreze în bugetul nostru. Ce ne da aceasta “incredere”?

Verificarea listei de ingrediente conținute de respectivele produse. Sunt medicamentele eficace, se administreaza usor, ce parere au alti clienti?

0 Shares
You May Also Like