Ce este WpSociomate?

Ce este WpSociomate?

0 Shares
0
0
0

Pentru anul acesta am ales sa cumpar pentru seo cheap seo tools pentru a beneficia de cele mai bune utilitate cum este si acesta pentru WordPress. Avantajul este ca am pret constant pe viata iar daca vrei aceleasi beneficii ar trebui sa te grabesti pentru ca preturile cresc pe masura ce locurile se vor ocupa.

Pluginul interactioneaza, de asemenea, cu persoanele reale Facebook, Twitter si Instagram pentru a ii determina sa va urmeze si pentru a oferi o audienta  pentru site-ul dvs. Aveti posibilitatea sa adaugati complet intro si customizari personalizate cu tag personalizat pentru intregul continut, pentru a le face unice si originale si pentru a le acorda intregul credit surselor originale. Procesul de setare a acestui software este usor. Mai intai, trebuie doar sa creati o campanie noua, apoi sa selectati conturile sociale pe care doriti sa le creasca si sa adaugati 5 cuvinte cheie in nisa. Puteti alege unele surse pentru a obtine continutul dvs. si lasati software-ul sa posteze si sa-l partajeze in mod automat pentru dvs. In cele din urma, trebuie doar sa lasati software-ul sa inceapa sa creasca adepti reali pe Instagram, Twitter si Facebook, pentru a oferi publicului perfect pentru site-ul dvs.

Acest software este un sistem complet automatizat. Puteti sa-l utilizati pe orice site, chiar si unul nou, si sa incepeti sa vedeti rezultatele imediat.

  • 100% vizite autentice Facebook, Twitter si Instagram Followers pe Autopilot, Set & Forget
  • Obtinerea de noi adepti sociali vizati pentru site-ul dvs. este acum complet automatizata. Odata ce l-ati setat, nu trebuie sa-l atingeti din nou sau sa actualizati manual nimic. Complet hands-free.
  • Continut complet automat pentru site-ul dvs.
  • Site-ul dvs. va fi umplut cu continut complet automatizat de la Instagram, Twitter, Youtube, Bloguri, RSS Feeds (aproape oriunde doriti!)
  • Schimbarea automata a continutului site-ului dvs.
  • Odata postat pe site-ul dvs., continutul dvs. va fi apoi impartit pe profilurile dvs. Facebook, Twitter si Instagram pentru dvs., nu trebuie sa ridicati degetul.
  • Interactiuni sociale complet interactiv care atrage followeri garantat.
  • Pluginul interactioneaza cu utilizatorii REALI, Facebook, Twitter si Instagram, pentru ca acestia sa va urmareasca si sa ofere un public pre-creat pentru site-ul dvs.
  • Aveti posibilitatea sa adaugati complet intro si customizari personalizate pentru spitnax pentru intregul continut (pentru a il face original) si puteti alege sa acordati un credit complet sursei originale pentru a va asigura ca site-ul dvs. este de 100% white hat.

Setare simpla in 2 minute

Doar introduceti cateva cuvinte cheie si cateva surse de continut. Asta este, ati terminat. Este atat de usor sa configurati acest software. Nu este nevoie de cunostinte tehnice. Doar doua minute este nevoie.

Niciodata nu trebuie sa va angajati manual pe retelele sociale sau sa incercati sa rulati anunturi platite pentru a obtine mai multi adepti. Manual nu mai lucreaza nimeni din cei care au succes. Asta face acest software pentru dvs.

Formarea pe care o includem impreuna cu acest software este foarte pas cu pas si usor de urmarit, astfel incat sa nu va zgariati capul intrebandu-va ce sa faceti in continuare.

 

0 Shares
You May Also Like