Tot ce trebuie sa stiti despre optimizare site

Tot ce trebuie sa stiti despre optimizare site

0 Shares
0
0
0

Sunt mai multe elemente de care veti avea nevoie in momentul in care aveti un site. Daca aveti un site, v-ati facut un site sau urmeaza trebuie sa stiti ca aveti nevoie si de servicii de optimizare site.

In general va faceti un site de prezentare care sa va creeze o identitate pe Google insa uitati cu desavarsire de serviciile de seo sau nu le considerati importante. Ideea este ca degeaba aveti un site daca nu va ocupati de el si daca nu il lasati in grija unei echipe de seo care sa il duca pe primele pozitii din Google.

Utilizatorii nu ajung in general cand cauta pe Google mai departe de pagina doi deci daca nu sunteti acolo degeaba aveti servicii mai bune sau mai ieftine decat concurenta pentru ca nimeni nu o sa va acceseze site-ul si nu o sa afle despre voi.

Pentru ca un site sa ajunga pe cele mai bune pozitii din motorul de cautare este nevoie ca site-ul sa fie optimizat si de asemenea veti avea nevoie de persoane care sa se priceapa la optimizarea pentru vizibilitatea pe motoare de cautare.

Aceasta optimizare are doua etape care nu pot sa existe una fara cealalta daca vrem rezultate bune, si anume optimizarea on page si optimizarea off page.

Pentru optimizarea on page se va avea in vedere tot ceea ce tine de site. Optimizarea on page trateaza fiecare element distinct al unui site web si il optimizeaza pentru o mai buna indexare in motorul de cautare.

Vom fi atenti in primul rand la continut. Continutul este foarte important in prezent, aproape cel mai important. Incercati sa aduceti pe site continut nou si cat mai original. Scrieti despre diverse subiecte care ii pot interesa pe utilizatori si aduceti informatie cat mai actuala si cat mai utila. In functie de specificul pe care il are site-ul puteti sa puneti si articole care sa aiba un caracter emotional. Desigur ca aceste articole nu au cum sa se preteze pe un site care vinde caramizi de exemplu.

De asemenea va recomandam ca articolele pe care le faceti sa fie cat mai lungi cu putinta si sa aiba si informatii noi. In articole ar trebui sa aveti si imagini si eventual sa utilizati si infografice si tot ceea ce tine de continutul interactiv.

De asemenea, nu uitati nici de titluri si tineti cont si de linkuri. Va recomandam sa utilizati de fiecare data linkurile prietenoase in care sa se gaseasca si cuvantul cheie si care sa poata fi retinute de utilizatori. Pentru o mai mare viteza de incarcare incercati sa optimizati imaginile si sa mutati fisierele javascript pe cat posibil in josul paginii.

In ceea ce priveste optimizarea offpage noi va recomandam sa apelati doar la profesionisti in domeniu. Aceasta trateaza aspecte precum linkurile care vin catre site-ul pe care il aveti de la alte site-uri si recomandarile primite, activitatea in retelele sociale si modul de interactionare cu clientii, campaniile platite si alte astfel de elemente foarte importante. Cu cat aveti mai multe recomandari de la site-uri cu autoritate cu atat este mai bine.

0 Shares
You May Also Like