Avantajele calculatoarelor second hand

Avantajele calculatoarelor second hand

0 Shares
0
0
0

Daca ati cumparat un computer mai vechi, care merge mai greu veti invata cu timpul ce sa ii faceti ca sa mearga bine. Noi va recomandam calculatoare second hand i5Dar nu exista garantii. Pur si simplu nu stiti care componente ar putea fi pe duca, si nu exista nici o garantie ca nu se va arde nimic atunci cand cumparati de pe site-uri ca OLX de aceea va recomandam linkul de mai sus unde produsele sunt insotite de garantie.

Ajutati la reducerea deseurilor de mediu

Electronica de consum este o sursa masiva de deseuri de mediu. Materialele plastice utilizate sunt fabricate din combustibili fosili, iar multe dintre componente necesita materiale din metale rare rare. Aceste dispozitive au nevoie de sute de ani pentru a se descompune, iar in acest proces se scurg tot felul de substante toxice.

Cumpararea de masini second hand reduce numarul de masini noi care se fac. Nu numai ca, extindeti timpul necesar pentru ca un computer sa ajunga intr-un depozit de deseuri. Deci, daca sunteti constient de amprenta dvs. in mediu, poate doriti sa incepeti cumparaturile inteligente si ecologice. Monitorizati doar cat de multa putere consuma un hard disk mai vechi.

Puteti sa faceti economii

Producatorii de PC-uri vor sa cumperi masini noi care sa se inlocuiasca de indata ce vor fi disponibile noi modele. Acest lucru mareste profiturile lor, dar, de asemenea, goleste contul dvs. bancar.

Apple este copilul exemplu al acestui model. Reprezentantul senior al companiei de marketing global Phil Schiller a declarat ca, cu cativa ani in urma, a fost “trist” ca atat de multe PC-uri Windows erau de peste cinci ani in uz:

“PC-urile Windows au fost concepute initial inainte de a exista internet, inainte de a exista social media, inainte de a exista magazine de aplicatii, si aceasta este o statistica uimitoare: Exista peste 600 de milioane de PC-uri in uz astazi care au peste cinci ani. Acest lucru este cu adevarat trist. Chiar este.”

Apple, la fel ca multe companii, este mandru de oferte care ii obliga pe consumatori sa cumpere mai multe produse. Prin folosirea unui PC mai vechi, va rupeti de aceasta capcana, in timp ce inca cumparati dispozitivele pe care le iubiti.

Asteapta cativa ani. Calculatoarele Apple reconditionate sunt mai ieftine si isi pastreaza valoarea daca doriti sa le vindeti mai tarziu.

Investiti banii in mod diferit

Apple, Microsoft si Google sunt unele dintre cele mai bogate companii din lume. Au nevoie de mai multi bani? Probabil ca nu, mai ales daca nu sunteti un fan al influentei pe care o exercita. Si daca nu sunteti un fan al magazinelor corporatiste de mari dimensiuni, este posibil sa nu va placa de ei suficient de tare cat sa nu vreti sa ii ajutati.

Cumpararea pieselor second hand poate transforma achizitia computerului intr-o contributie la o cauza buna. Unele magazine care vand PC folosesc aceste fonduri pentru a oferi servicii membrilor comunitatilor lor locale. Oamenii care apreciaza software-ul gratuit ar putea aprecia cumpararea unui PC  pe Linux de la o companie mica care incearca sa faca un bine altora.

0 Shares
You May Also Like