Service OnLaptop

Ce piese poate OnLaptop sa inlocuiasca in doar 60 de minute

0 Shares
0
0
0

Laptopurile, alaturi de telefoanele mobile smart sunt printre cele mai utilizate device-uri nu doar in Romania, ci si la nivel global. Acestea prezinta avantajul de a oferi utilizatorilor posiblitatea de a lucra la distanta, departe de surse de energie electrica, lucru ce poate fi posibil datorita eficientei energetice a componentelor, dar si a bateriei integrate.

Acestea, asemenea altor piese de tehnologie, incep sa se deterioreze odata cu trecerea timpului si a folosirii, insa nu este necesar sa va schimbati device-ului cu unul nou.

Desi la o prima vedere repararea poate fi complicata, acest lucru este gresit, deoarece aveti posibilitatea de a apela la un service de reparatii laptop performant precum OnLaptop. Acestia au experienta necesara pentru a va inlocui orice piesa problematica, in cel mai scurt timp pentru a va permite sa va bucurati din nou de device.

Ce piese pot fi inlocuinte in doar 60 de minute

Substituirea componentelor defecte poate parea un proces lung si delicat, insa pentru expertii din cadrul OnLaptop acest lucru nu este o problema. Acestia au reparat peste 10 000 de laptopuri in mai mult de 10 ani, iar 90% dintre acestea au fost remediate chiar in aceasi zi. Acestia prezinta clientilor Premium Service, un serviciu de calitate care poate oferi nenumarate avantaje, ajutandu-va sa va bucurati din nou de device in cel mai scurt timp.

1.      Display

Display-ul este o piesa delicata, fiind printre primele componente care se strica, fie de la utilizarea indelungata sau in urma unui accident nefericit. Inlocuirea acestuia la un centru eficient precum OnLaptop se va realiza in cel mai scurt timp, avand la indemana piese care sa se potriveasca perfect cu orice marca de laptop. Gasiti pret bun display laptop Toshiba sau pentru alte branduri, doar pe site-ul OnLaptop.

2.      Tastatura

Lichidele varsate pe tastatura sunt o cauza foarte comuna pentru defectare. Nu trebuie sa va faceti griji insa, deoarece datorita serviciului Premium Service, repararea sau inlocuirea acesteia va fi gata imediat, fara batai de cap.

3.      Baterie

Un laptop fara o baterie perfect functionala isi pierde mobilitatea, principalul avantaj al acestor device-uri. Oricat de mult aveti grija de aceasta, eficienta bateriei va scadea in timp si va deveni din ce in ce mai greu sa va ajute sa va indepliniti sarcinile, atunci cand sunteti departe de o priza. Repararea nu este posibila, insa poate fi inlocuita imediat, OnLaptop avand zeci de modele in stoc pentru a va returna laptopul numaidecat.

4.      HDD /SSD

Pierderea datelor poate fi una dintre cele mai dificile si complicate lucruri, indiferent ca este vorba de laptopul de la job sau cel personal. In astfel de momente este important sa beneficiati de serviciul de verificare preventiva laptopul pentru a examina starea de sanatate a laptopului si sa fie inlocuit HDD sau SSD-ul dupa caz. In cazurile extreme, OnLaptop va ofera serviciul de recuperare date, pentru a va putea castiga din nou fisierele si amintirile pierdute.

In ziua de azi este esential sa fiti atent cu laptopul personal pentru a-i oferi o viata cat mai lunga. OnLaptop este unul dintre cele mai importante centre de reparatii laptop din Bucuresti, fiind intotdeauna pregatiti sa isi ajute clienti in orice dificultate ar intampina.

0 Shares
You May Also Like