Laptop sau PC?

Laptop sau PC?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai nevoie de un echipament pentru acasa pe care sa il folosesti pentru a asculta muzica, pentru a viziona filme online sau in diferite alte astfel de scopuri, iti poti alege fie un laptop, fie poti opta pentru un PC.

Ambele tipuri de echipamente vin cu avantaje si cu dezavantaje, asa ca in continuarea acestui articol vom dezbate putin acest aspect.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca laptopurile sunt preferate de catre cei care nu au un foarte mare spatiu la dispozitie in casa, si care nu isi doresc un birou care sa le aglomereze casa foarte mult.

Un alt motiv pentru care oamenii prefera mai nou laptopurile in defavoarea PC-urilor este acela ca laptopurile pot avea performante similare cu cele ale PC-urilor, daca nu chiar performante superioare, asa ca utilizatorii tin cont si de acest aspect atunci cand isi aleg un echipament pentru acasa.

Laptopurile au avantajul faptului ca nu au cabluri care sa atarne pe dupa birou la fel ca si PC-urile, deci acesta este un alt mare avantaj al lor. In schimb, laptopurile au si baterie, asa ca si atunci cand este pana de curent, atata timp cat bateria le este incarcata ele functioneaza.

Cei care isi doresc un laptop performant si care nu au probleme in a cheltui multi bani pentru alegerea unui echipament, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un laptop nou.

In schimb, utilizatorii care nu isi doresc sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a-si cumpara un laptop nou, isi pot indrepta acum atentia spre un laptop refurbished i5, care dispune de specificatii tehnice uimitoare, si care costa mai putini bani decat un laptop nou.

Cei care isi doresc un laptop performant, isi pot alege chiar si un model de laptop second hand i5, iar acesta va fi chiar mai ieftin si decat un model refurbished, aceiasi generatie.

Asadar, dupa cum se poate observa, cei care au nevoie de un laptop pentru acasa, pot avea la dispozitie trei variante pentru a face cea mai buna alegere.

Exista insa is persoane care in ciuda faptului ca in ultimii ani laptopurile au fost mai des achizitionate decat PC-urile, au ramas fidele acestora din urma, asa ca de fiecare data cand au nevoie de un echipament pentru acasa, isi indreapta atentia spre un PC.

Gamerii deasemenea sunt utilizatori care desi isi pot alege si laptopuri special construite pentru gaming, aleg sa opteze pentru un PC. De ce? Pentru ca mult mai rapid poate suferi un proces de imbunatatire un calculator decat un laptop.

Asadar, acestea fiind spuse, atat laptopuriel cat si PC-urile au atat avantaje cat si dezavantaje, iar fiecare utilizator este liber sa aleaga echipamentul pe care il considera ideal pentru nevoile si pentru cerintele sale.

Cel mai bine ar fi ca toti cei care au nevoie de un astfel de echipament, sa isi cunoasca foarte bine nevoile mai intai de toate, iar apoi bugetul, pentru a face cea mai buna alegere din toate punctele de vedere atunci cand trebuie sa isi cumpere un echipament pentru acasa.

0 Shares
You May Also Like