Făina din grâu 1kg de la Boromir 

Făina din grâu 1kg de la Boromir 

0 Shares
0
0
0

Grecii și romanii ne-au dat gustul pâinii pe care au primit-o de la egipteni. De secole, cele mai bune grâne care dau cele mai bune semințe pentru a face făină de grâu și în final pâine și produse de patiserie, în funcție de tipul acestui produs. Unul dintre cele mai bune produse, este făina din grâu 1 kg de la Boromir.

Cum se produce făina din grâu?

Țăranii disting în  special grâul de iarnă sau de primăvară în ceea ce privește calendarul muncii lor. Morarul primește aceste boabe după treierat și este mai interesat de structura lor. Bobul de grâu, oval, are o brazdă în lungime. Plicul său formează tărâțele, care înconjoară bobul de grâu, și care, prin măcinare redă făina din grâu.

Făină de grâu neagră nu are o istorie chiar atât de lungă. O sută de grame de produs conține 358 de calorii, 11 g de proteine, 73 g de carbohidrați și 2 g de grăsimi. Este folosită la fel ca făina de grâu tradițională.

Pentru prepararea pâinii moi, așa cum suntem obișnuiți să o mâncăm, indicele cantității optime de gluten este între 60 și 90, deoarece cantitatea de făină neagră din grâu este în limita superioară, dar timpul de creștere este de două ori mai lung.

Ce se poate produce din făina din grâu?

Tipul de făină este determinat de utilizarea intenționată. De exemplu, din făina din grâu se pot produce produse de panificație și paste. Făina de pâine este produsă în principal din grâu moale, iar pastele din grâu dur.

Gradul de făină este principalul indicator al calității tuturor tipurilor sale. Tipul de făină este asociat cu randamentul său, adică, cantitatea de făină obținută din 100 kg din produsul brut. Randamentul făinii se exprimă în procente. Cu cât producția de făină este mai mare, cu atât gradul său este mai mic. Pentru producția de pâine și produse de panificație se utilizează în principal făină de grâu și secară.

Câteva recomandări de la gazde cu experiență

În dulapul de bucătărie este bine să ai cel puțin făină din grâu 1 kg de la Boromir, atât pentru a o amesteca cu rețeta propusă, cât și pentru a rula prin ea un file de pește sau un cotlet înainte de gătit. Acest lucru se face pentru a păstra suculența cărnii. Asigură-te că scuturi excesul de făină din grâu, astfel încât să nu ardă în grăsime și să dea un gust amar.

Deși alte tehnici sunt folosite în gătitul modern, făina poate fi folosită și pentru îngroșarea sosurilor și îngroșarea supelor. Este indispensabilă pentru un tort rapid sau gustări delicioase de duminică.

Alege făină din grâu fără aditivi. Deci, cu puțină dorință și imaginație, vei pregăti de fiecare dată diferite pâini sănătoase de casă. Pentru suficientă fibră, adaugă o lingură de tărâțe de grâu, germeni și semințe de in măcinate.

Făina, indiferent de tipul ei, este foarte higroscopică și absoarbe rapid umezeala și mucegaiul sau insectele. Este important să o păstrezi uscată în recipiente bine închise, într-un borcan din sticlă sau o cutie metalică. Nu depăși stocurile pentru a preveni data de expirare a acestora.

Pentru brutăria de acasă, caută făină din grâu pe ambalajul căruia este scris în mod explicit că este potrivită pentru scopul tău.

0 Shares
You May Also Like