Cele mai bune compresoare de aer profesionale

Cele mai bune compresoare de aer profesionale

0 Shares
0
0
0

Aproape fiecare profesionist foloseste un compresor de aer. Desigur, nu este doar un instrument extrem de util. Automobilele, prelucrarea lemnului, aviatia, transportul maritim si multe altele folosesc un compresor pentru alimentarea sculelor cu aer. Orice garaj bine aprovizionat ar trebui sa aiba un compresor de aer.

Un compresor de aer este un instrument care creeaza o zona de stocare la presiune inalta pentru aer comprimat si apoi o elibereaza la comanda ta. De ce este util acest lucru? Este ca un aspirator invers sau o suflanta pentru frunze, cu exceptia multor echipamente atasate.

Iata cateva utilizari uzuale ale unor compresoare de aer profesionale intr-un cadru de acasa: curatarea murdariei din garaj, suflarea lemnului dupa slefuirea (si inainte de vopsire) a mobilierului, umflarea anvelopelor pentru biciclete, masini si roti, umflarea baloanelor.

In timp ce compresoarele s-ar putea sa nu fie in partea de sus a listei obligatorii a fiecaruia dintre noi, aceste compresoare de aer sunt de fapt foarte utile pentru o gama larga de scopuri. Compresorul de aer poate face totul, de la umflarea anvelopelor masinii si a saltelelor pentru piscina, pana la functionarea uneltelor pneumatice, cum ar fi pulverizatoarele de vopsea si pistoalele de cuie cu aer.

Exista compresoare de aer portabile si modele destinate sa ramana stationare. Cele portabile sunt cele mai bune pentru proprietarii de case, in timp ce modelele stationare sunt mai potrivite pentru scopuri profesionale. Dimensiunea rezervorului este un alt aspect important, cu cat rezervorul este mai mare, cu atat scula poate oferi mai multa putere. Totusi, pentru majoritatea proiectelor de acasa, este suficient un rezervor de pana la 20l.

Ce trebuie sa cauti inainte de a alege din lista de compresoare de aer profesionale Casa Idea?

Tip: Exista doua tipuri de compresoare de aer: stationare si portabile. Compresoarele de aer stationare sunt mai mari si sunt proiectate pentru a ramane intr-o singura locatie, ca un mini atelier. Compresoarele de aer portabile sunt mult mai versatile si mai frecvente pentru uz rezidential, deoarece pot fi mutate cu usurinta.

Sursa de putere: Compresoarele de aer pot fi alimentate fie cu gaz, fie cu electricitate, desi modelele electrice sunt mai frecvente. Acestea necesita mai putina intretinere, sunt mai silentioase si sunt potrivite pentru uz interior. Modelele alimentate cu gaz sunt recomandate numai daca lucrezi in aer liber, cu energie electrica limitata sau fara electricitate.

Dimensiunea rezervorului: Rezervoarele mai mici de 20l sunt suficiente pentru majoritatea proiectelor casnice, in timp ce rezervoarele mai mari sunt mai potrivite pentru proiectele la scara larga sau pentru uz comercial.

Compresoarele de aer pot actiona unelte electrice, cum ar fi un ciocan de aer sau un burghiu reversibil. Instrumentele, cum ar fi slefuitoarele, sunt de obicei limitate la compresoare de aer mai mari si mai puternice si nu le poti folosi eficient cu un compresor tipic pentru acasa. Uita-te la cerintele CFM si PSI privind instrumentele pe care doresti sa le utilizezi si vei sti ce compresor sa iei.

0 Shares
You May Also Like