Esti signmaker? Ai nevoie de un cutter plotter

Esti signmaker? Ai nevoie de un cutter plotter

0 Shares
0
0
0

Pentru a putea realiza lucrari unice, de calitate si bineinteles care sa fie pe placul si nevoile clientilor e important sa tinem cont de cateva elemente.

Probabil ca cel mai important dintre aceste elemente este sa optam pentru echipamentul potrivit, bineinteles in functie de cat de complexe sunt lucrarile pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit si volumul de munca pe care trebuie sa il depunem in acest scop. Unul dintre echipamentele pe care un signmaker care se respecta le achizitioneaza este un cutter plotter.

E important sa stii cum sa faci aceasta alegere, sa optezi pentru cutter plotter-ul cel mai bun pentru business-ul tau si nevoile acestuia. Pretul este si va ramane mereu un factor important, insa nu cel mai important.

Mai important decat pretul, poate esti curios ce poate fi. Ei bine, raportul calitate-pret e important, usurinta in utilizare, cat de fiabil este dar si cat de bine raspunde echipamentul nevoilor actuale si viitoare ale companiei tale.

Modelul i-Craft este un aparat perfect pentru utilizarea in scoli, in birouri, magazine de obiecte personalizate si special conceput pentru persoanele creative. Asta datorita interfatei foarte usor de folosit si varietatii de clipart-uri incluse, cu ajutorul carora pot fi create decoruri atat pentru pereti cat si pentru obiecte, tatuaje personalizate, carduri si multe altele.

Acest model detine un sistem de taiere pe contur imbunatatit AAS II, sistem automat de aliniere AAS III, pentru taiere pe contur cu ajutorul carora utilizatorii pot sa printeze imaginile pe care si le doresc folosind iCraft-ul sa taie conturul automat, realizand sau completand o diversitate de design-uri intr-un mod mai usor.

Coala autoadeziva poate fi folosita pentru fixarea materialelor diferite, care nu au suport, incepand de la carton pana la magnet subtire, avand doua dimensiuni si asigurandu-ti un spatiu de taiere generos, de 30 x 30 de cm si unul extins de 30 x 60 de cm.

Cu folosirea cardului SD, poti crea designul dorit oriunde si il poti salva pe card. Asa ca, lucrand cu iCraft, imaginatia ta e unica limita. Mai mult decat atat, datorita fortei superioare si a integrarii in soft a aplicatiei Rhinestone, acest model de cutter plotter devine o unealta mai versatila, pentru cei care vor sa imprime tricouri, de exemplu.

Cutting plottere de diferite dimensiuni, potrivite pentru aplicatii diverse. Sistemele de taiere utilizate de aceste plottere au o precizie deosebita si sunt automatizate intr-o foarte mare masura, pentru obtinerea unor rezultate finale de exceptie.

Descopera caracteristicile de care ai avea cea mai mare nevoie, pentru aceste aplicatii de taiere, compara modelele de produse si comanda varianta potrivita de cutting plotter, prin PIN!

0 Shares
You May Also Like