De ce ar trebui sa optezi pentru iluminatul led?

De ce ar trebui sa optezi pentru iluminatul led?

0 Shares
0
0
0

Fiecare isi doreste sa poata sa faca economii cat mai des, astfel ca in acest caz, pana si preturile facutrilor de energie electrica pot sa conteze foarte mult.

In acest caz, pentru a palti cat mai putin pentru facturile la energie electrica, va trebui sa optezi pentru corpuri de iluminat, pe care le poti gasi la marile magazine din oras, sau le poti gasi pe Rr-led.ro, sau la orice alt magazin din mediul online.

Asadar, cea mai buna solutie pentru a economisi banii in ceea ce priveste plata facturilor, o reprezinta corpurile de iluminat pe baza de led.

Este adevarat faptul ca acestea sunt mai scumpe in comparatie cu un bec simplu de 100 de wati sau in comparatie cu un neon incandescent, insa daca stai sa tii cont de faptul ca un astfel de corp de iluminat led, are in primul rand o durata de viata de minim 50 000 de ore, dar si de faptul ca are un consum enorm de mic de energie, in timp iti vei recupera banii.

Daca stai sa calculezi pe termen lung, aceste corpuri de iluminat pe baza de led, pot sa te ajute sa economisesti mai mult de 80% din energia electrica pe care o consumau corpurile de iluminat vechi pe care le utilizai, si anume becurile cu incandescenta.

Tinand cont si de faptul ca un astfel de bec led are o durata de viata de minim 50 000 de ore, si ca si termen de amortizare are 3 ani, putem spune ca pe termen lung, becurile led sunt cele mai competitive corpuri de iluminat.

Iluminatul, in mod evident reprezinta cam 20 % din energia consumata in fiecare casa, si cel putin 40% din energia consumata intr-o unitate industriala, iar din acest motiv, ar fi ideal sa se opteze pentru corpurile de iluminat bazate pe led, pentru ca acestea vor consuma mult mai putina energie.

Faptul ca becurile led, in majoritatea cazurilor sunt reciclate, reprezinta un alt motiv pentru care este ideal sa iti alegi astfel de corpuri de iluminat pentru locuinta ta, pentru ca practic, iluminatul pe baza de led, este si mai ecologic, si mai economic, si nu in ultimul rand, este cel mai revolutionar tip in ceea ce priveste iluminatul.

Asadar, in mare parte, acestea au fost cateva motive pentru care ai putea opta pentru corpurile de iluminat pe baza de led.

Ei bine, se pare ca si administratiile locale au inteles cat de multe avantaje pot sa aiba aceste corpuri de iluminat pe baza de led, astfel ca incetul cu incetul, in foarte multe orase din tara, corpurile clasice de iluminat, au fost inlocuite cu corpuri stradale led.

In primul rand, aceste corpuri sunt ideale pentru ca nu mai emit mercur, precum corpruile incandescente pentru iluminat, iar in al doilea rand, datorita faptului ca au un consum foarte mic de energie electrica.

Asadar, indiferent ca vorbim despre iluminatul pentru suprafete mici, sau despre iluminatul public, cu siguranta se merita sa se opteze pentru corprui iluminat led, pentru ca acestea consuma mai putina energie, iar investitia va fi recuperata in timp.

0 Shares
You May Also Like