Accesoriile pentru iPhone si marketingul

Accesoriile pentru iPhone si marketingul

0 Shares
0
0
0

Pe masura ce inter-operabilitatea dintre device-uri incepe sa creasca din ce in ce mai mult, pentru cele mai multe persoane ce-si cumpara un device cu Android sau un Apple Watch de exemplu, adaugarea unor accesorii noi nu poate fi decat un beneficiu.

Vrei accesorii telefoane originale, de la producator? Intra cu incredere pe website-ul MagazinGsm.ro!

Ceea ce doreste fiecare producator de device-uri mobile, este diferentierea, motive pentru care consumatorii sa poata alege cumpararea smartphone-urilor proprii.

Pentru mult timp, aceasta diferentiere s-a facut numai pe baza componentelor hardware de la interior. In ziua de astazi insa, majoritatea smartphone-urilor, in functie de gama de pret, au cam acelasi hardware si diferentierea nu se mai poate face doar pe baza acestui aspect.

Intervine design-ul, materialele de constructie si nu in ultimul rand, accesoriile ce pot fi atasate acestor device-uri, largindu-le paleta de functionalitati si transformand un anumit model de smartphone, intr-un device unic.

Ai un telefon frumos, dar ce accesorii pot fi introduse in el?

Apple a raportat ca headphone-urile de tip Lightning reprezinta mai mult o strategie de optimizare practica, in principal a spatiului de la interiorul device-ului (absenta headphone-jack-ului va lasa loc pentru alte componente).

Nici o alta companie nu ar avea curajul sa faca o asemenea schimbare brusca, dar Apple si-a asumat aceasta strategie si au de gand s-o incerce.

Si cei de la LG doresc sa faca anumite schimbari, de data aceasta punand accent pe componentele externe, ce pot transforma un flagship intr-un device unic, cu o valoare si mai mare in ochiul utilizatorului.

Urmatorul Mobile World Congress ne va dezvalui o gama foarte mare de smartphone-uri noi, fie ele mai ieftine sau mai scumpe. Inovatiile vor fi la ordinea zilei, iar accesoriile vor fi noile “vedete” ce vor evidentia aceste inovatii.

Accesoriile si perifericele pentru smartphone-uri vor lua bucata cea mai mare din tort, incepand din acest an, oferind un potential de diferentiere mai mare, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Inter-operabilitatea intre device-uri, un pariu pe termen lung.

Inter-operabilitatea intre device-urile mobile, a devenit un factor major in dezvoltarea acestor piese tehnologice, iar un viitor fara aceasta, ar fi de neconceput. Acum, in era in care “internet of things” ne bate deja la usa, aceasta inter-operabilitate vine ca o schimbare fireasca, pe piata producatorilor de device-uri mobile.

Detasandu-se putin de producerea unor modele mai vechi, cei de la Samsung au creat Gear S2 Smartwatch, un ceas “destept” ce poate comunica cu telefoanele celorlalti producatori, cum ar fi iPhone-urile.

Acesta va putea fi folosit fie pe device-uri cu Android, fie pe cele ce folosesc iOS. Din cate putem observa pana acum, Samsung Gear S2 este unul dintre smartwatch-urile cu cel mai bun design si ar putea tenta anumiti posesori de iPhone, sa schimbe smartwatch-ul de la Apple, cu acest model de la Samsung.

Variantele de culoare pentru acest accesoriu vor fi “rose gold” si “platinum”. Pana in momentul de fata nu se cunosc mai multe detalii despre smartwatch-ul celor de la Samsung.

0 Shares
You May Also Like