Ce ofera compania LG?

0 Shares
0
0
0

LG reprezinta una dintre cele mai mari companii producatoare de electronice la nivel global. Aceasta detine locul 1 la vanzarile din Coreea de Sud, locul 3 la nivel mondial si locul 4, in anul 2008, la nivelul de vanzari din Romania.

Asadar, fiind un titan al industriei de electronice, multe serviceuri s-au specializat in reparatii LG pentru un profit substantial, iar unele s-au specializat in vanzarea de piese LG.

In acest mod, cumparatorii LG isi pot pastra telefoanele cat mai mult timp in stare de functionare. De asemenea, pretul repararii unui telefon LG nu echivaleaza cu pretul unui LG nou.

Ce ofera compania LG de se afla printre marii producatori de telefoane? LG ofera o gama vasta de electronice si electrocasnice. Aceasta produse sunt in continua dezvoltare, inovand la nivelul pietei de consum si aducand produse noi care revolutioneaza tehnologia.

Astfel, LG s-a remarcat prin crearea prototipului LG Traveler care a fost creat de Andrew Zheng. Acest tip de telefon a reprezantat tehnologia avansata de care dispunea compania la acel moment, fiind foarte vandut. LG Traveler are atat un ecran tactil foarte subtire cat si o tastatura obisnuita. Partile laterale prezinta cauciuc, iar forma sa este neobisnuita pentru o prindere naturala si ferma

Momentan cel mai dorit telefon este interpretarea proprie dupa Samsung Galaxy Note Edfe care este echipat cu un ecran Active Bending OLED acesta fiind produs in fabricile sectorului LG Display. Rezolutia ecranului masoara doar 1289×720 pixeli, fiind intinsa pe o diagonala de 6 inch.

Acest tip de ecran nu inoveaza la nivelul claritatii, insa contrastul nativ extrem de ridicat si unghiurile generoase pentru vizibilitate, specifice OLED, compenseaza acest fapt.

De asemenea, noul tip de ecran OLED prezinta interfata tactila integrata, atingand luminozitatea de 300 cd/m si masurand numai 0.7 mm grosime. Acest prototip deschide drumul fabricarii telefoanelor mobile foarte subtiri decat a fost posibil pana la actuala generatie de smartphone.

De asemenea, in tipul celor mai cautate telefoane se afla si LG Nexus 4 care este rezultatul colaborarii dintre Google si LG. A fost conceput ca terminal cu pret accesibl, dar platforma sa hardware este foarte buna. Asadar Nexus 4 a fost unul dintre cele mai cautate telefoane mobile in anul 2015. Ulterior userii din Romania au realizat ca prototipul are un pret accesibil si atragator de doar 350 euro.

Designul telefonului este foarte atragator. Terminalul Nexus 4 prezinta o parte frontala foarte asemanatoare cu cea a modelului Galaxy Nexus. Aceasta este extrem de simpla si are marginile laterale drepte, dar capetele ei sunt larg arcuite.

De asemenea, depasind aceste aspecte comune, LG a avut cu totul o alta viziune asupra a modulului in care un prototip Nexus ar fi trebuit sa arate. Asadar compania LG a utilizat doar sticla si plastic pentru crearea carcasei acestui protip.

Constructia este una excelenta care nu lasa impresia ca produsul este facut cu economie. Partea frontala si cea posterioara sunt fabricate din foi netede de sticla. Chiar daca aceste doua tipuri de telefoane sunt unele dintre cele mai importante creatii LG, piata electronicelor ofera piese pentru absolut orice prototip creat de companie.

0 Shares
You May Also Like