De ce geamul de protectie este o piesa obligatorie pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Orice posesor de smartphone are in primul raspunderea de a oferi protectie pentru ecranul acestora, deci va trebui sa achizitioneze un geam de protectie indicat pentru modelul respectiv.

Insa orice cumparator se va intreba ce preturi au aceste geamuri de protectie. Va descoperi ca geamurile de protectie nu sunt foarte scumpe si ca merita o investitie rapida pentru a-si proteja dispozitivul.

In cazul unei deteriorari a ecranului unui smartphone, preturile inlocuirii acestuia ar fi foarte mari, dar daca aceste dispozitive ar fi protejate de un geam de protectie preturile ar fi mult mai mici. Practic aceste geamuri ar trebui aplicate inca de la achizitionarea dispozitivelor, astfel fiind prevenit orice fel de risc al unor accidente.

Acest lucru practic inseamna un cost relativ mic pentru geamul respectiv. Daca nu se aplica in momentul achizitiei, este foarte posibil ca mai tarziu sa apara o situatie care sa afecteze ecranul, si abia dupa aceea, posesorul dispozitivului sa isi dea seama ca are nevoie de un geam de protectie. Nici atunci nu este destul de tarziu, dar se va adauga si costul reparatiei, care bineinteles este de evitat fiind destul de mare.

Geamul de protectie inseamna un pret pentru acesta, dar inseamna si o recuperare a costurilor de reparatii in cazul unor accidente. Practic, marele merit al protectiei oferite este acela ca printr-un simplu si destul de accesibil geam, costurile mari ale unei reparatii sunt evitate in intregime.

Dispozitivul nu mai suporta deteriorari foarte grave, sau nu se mai deterioreaza deloc. Cand se iau in calcul doar aceste aspecte intalnite mai sus, orice posesor de smartphone care are un touchscreen mai pretentios sau nu, va trebui sa ofere protejarea in intregime a uneia dintre piese telefoane de baza a acestuia si sa isi achizitioneze un geam de protectie in cel mai scurt timp, pentru ca acesta nu va implica costuri mari, dimpotriva achizitia va reduce costurile unui posibil service, daca vor apare daune importante.

Trebuie sa mentionam inca o data ca preturile unui geam de protectie sunt practic accesibile oricarei persoane, in functie de model si mai ales de performante, putand fi mai mari sau mai mici, dar nu vor depasi un buget minim alocat, daca un cumparator nu va lua acest aspect in considerare, vanzatorul va trebui sa il sfatuiasca sa faca o alegere obligatorie pentru protejarea unui telefon, unei tablete sau oricarui alt dispozitiv cu touchscreen, oferindu-i solutia cea mai buna, specificand preturile acestor protectii si recomandand piesa compatibila pentru modelul cumparat de client.

Astfel, bine informat clientul va reusi sa aiba un dispozitiv bine protejat in oricare situatii, prin geamul de protectie aplicat de specialistii care se ocupa cu montajul.

In concluzie, achizitionarea unui geam de protectie este o investitie minima din punct de vedere a costurilor, dar maxima ca nivel de protectie, pentru orice fel de dispozitiv folosit in diferite conditii si spatii, de catre absolut oricine, varstnic, adult sau copil, care neaparat trebuie sa ofere siguranta nedeteriorarii rapide a ecranului prin care aceste smartphone-uri sau tablete functioneaza.

0 Shares
You May Also Like