Cum iti poti exprima personalitatea prin tricouri

Cum iti poti exprima personalitatea prin tricouri?

0 Shares
0
0
0

Exista foarte multe moduri de a-ti exprima personalitatea. Una dintre aceste modalitati o reprezinta tricourile personalizate. Datorita evolutiei tehnologiei din ziua de azi exista foarte multe moduri de a-ti personaliza tricourile, spre exemplu: texte, umor, desene, poze, etc.

Personalizarea tricourilor nu este o moda, este exprimarea personalitatii, pentru ca ideea de a imprima este una personala, poarta amprenta proprie, daca tricoul este realizat pentru a fi purtat de catre persoana respectiva. Daca insa tricoul va fi oferit cadou, atunci cel care ofera va fi atent sa fie pe gustul persoanei care il va primi, desigur conteaza sa cunoasca foarte bine gusturile acesteia.

De cele mai multe ori, exista in colectiile respectivelor ateliere modele de tricouri personalizate, dar daca nu va place vreun model deja existent, puteti propune o grafica speciala. Aceasta poate avea un accent funny, dar si aici exprima de obicei personalitatea, pentru ca mesajul este propriu, sau pot fi mesaje preluate din muzica, sau de la actorii preferati.

Personalitatea se poate exprima si in cazul tricourilor pentru cupluri, indragostiti, mesajele de iubire fiind in topul cererilor.

Pentru tricouri personalizate, calitatea a devenit din ce in ce mai importanta. Depinde de modul de imprimare, exista si un model cu texte cu litere 3D mai scump de realizat, dar extrem de interesant.

Desigur, aceste tricouri pot fi purtate si la job, sau in timpul liber, la petreceri, dar ar trebui sa se faca alegerea potrivita evenimentului. De exemplu, la o mare corporatie, tricourile imprimate sunt purtate ca un fel de uniforma.

Ca si sursa de inspiratie, Internetul ramane sursa esentiala. De multe ori, ai idee cum trebuie sa arate tricoul personalizat, dar nu poti sa stii exact cum sa exprimi acea idee. Poti gasi un desen in locuri diverse de pe Internet, de exemplu, pe google images, sau pe directoare speciale pentru tricouri.

Poti da o cautare dupa cuvinte cheie, iar imaginea pe care o gasesti ar trebui sa fie clara, mai mare, de preferat sa fie color. Daca doresti sa imprimi doar un text, atunci te poti orienta dupa fonturi, pentru ca prin fonturi poti reda ce este mai important din mesaj, sau culoarea preferata, aici conteaza foarte mult sa tineti cont si de ideea celui care imprima, care are experienta si poate sa va consilieze in alegerea unui text scris, va poate ajuta sa va creati imaginile sau textele pornind de la ideea proprie.

Daca cel care imprima isi doreste doar un tricou personalizat, atunci pretul va fi un pic mai mare, decat pentru o imprimare a mai multor tricouri cu acelasi mesaj sau text. Dar rezultatul pe care clientul il obtine, chiar si pentru un tricou, este de obicei peste asteptari, prin unicitatea tricoului, o piesa vestimentara care pentru orice cumparator este importanta, creste increderea in sine.

Exista si un proverb – haina face pe om, uneori contestat, cu totii insa ar trebui sa recunoastem ca optiunea pentru un anume fel de imbracaminte spune ceva despre fiecare, si atunci un tricou personalizat spune categoric mult mai mult.

0 Shares
You May Also Like