Cel mai rapid mod de a pierde in greutate folosind o mini bicicleta fitness

Cel mai rapid mod de a pierde in greutate folosind o mini bicicleta fitness

0 Shares
0
0
0

Daca iti place ciclismul in interior, dar nu-ti poti permite o bicicleta stationara obisnuita, o mini bicicleta fitness Progressive UX500 este o alternativa portabila, ieftina, care ofera practic aceleasi beneficii.

Poti chiar sa o duci la serviciu, permitandu-ti sa faci mai mult exercitii. Pentru a slabi optim cu acest instrument, va trebui sa integrezi o alimentatie sanatoasa in programul tau de exercitii fizice si sa urmezi cateva sfaturi pe care ti le oferim in acest articol.

Fa-i ciclul regulat si intens

Ciclismul este o forma de antrenament cardiovascular. Acest lucru inseamna ca vei arde mai multe calorii decat ridicarea greutatilor, patinajul sau exercitiile directionate, cum ar fi ridicarile in picioare pentru a construi muschii abdominali.

Acesta este unul dintre numeroasele beneficii pentru sanatate ale ciclismului! Numarul de calorii pe care le arzi depinde de greutatea ta si modul, mai mult sau mai putin intensiv, cu care se desfasoara antrenamentul tau pe bicicleta.

Creste treptat intensitatea

Pe masura ce castigi putere si rezistenta cardiovasculara, poti arde mai multe calorii adaugand treptat intensitate. Unele, dar nu toate, mini biciclete ofera niveluri de rezistenta reglabile printr-un sistem de franare magnetic, electromagnetic sau motorizat.

Acest lucru va avea un impact direct asupra intensitatii sesiunii de ciclism. Incearca sa cresti rezistenta pedalelor sau sa cresti inclinatia. O sesiune de ciclism mai intensa inseamna ca vei arde mai multe calorii.

Foloseste bicicleta ca pauza

Principalul avantaj al mini-bicicletelor indoor este ca sunt mici si portabile. Poti creste numarul de calorii pe care le arzi in fiecare zi luand cateva minute pe bicicleta. Cand te antrenezi si te ridici pentru a te intinde, incearca sa sari pe mini-bicicleta. Poti chiar sa faci o alta activitate in timp ce pedalezi.

Intr-adevar, pe acest tip de echipament de fitness, te vei aseza pe o canapea sau un scaun pentru a pedala. Asa ca nu ar trebui sa stai pe o sa si sa tii de ghidon sau manere asa cum faci cu alte echipamente. Poti exersa in timp ce citesti, preiei apeluri sau navighezi pe internet.

Includerea antrenamentului de forta

Antrenamentul de forta te poate ajuta sa iti atingi obiectivele de fitness. Nu arde multe calorii, dar ajuta la construirea si dezvoltarea muschilor. Muschii din organism necesita mai multa energie decat grasimea, ceea ce inseamna ca sa iti construiesti muschii te poate ajuta la stimularea metabolismului.

Daca doresti sa faci antrenament de forta si antrenament cardio mai rapid, incearca sa le combini. Poti face cu ganterele si exercitii similare pentru brate mergand pe o minibicicleta sau alt tip de aparat de fitness. Construirea muschilor cu bicicleta de exercitii este destul de accesibila si recomandata pentru mentinerea sanatatii tale!

Nu uita de dieta

Desi antrenamentul pe o minibicicleta te poate ajuta sa slabesti, o vei pierde si mai repede daca iti controlezi dieta. Daca iei doar suficiente calorii pentru a-ti mentine greutatea actuala, mersul cu bicicleta te poate ajuta. Pe de alta parte, daca reduci aportul de calorii cu cateva sute de calorii mai putin decat numarul necesar pentru a-ti mentine greutatea, vei slabi mai repede.

0 Shares
You May Also Like