Ce faci cand nu iti mai porneste iPhone-ul?

Ce faci cand nu iti mai porneste iPhone-ul?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un smartphone, in cazul in care iti doresti un terminal mai special, ar cam trebui sa iti indrepti atentia spre un dispozitiv de la Apple.

Cu siguranta daca iti cumperi un terminal iPhone de la acest producator, te vei bucura de performante foarte mari ale telefonului, si ce conteaza cel mai mult, il vei putea folosi o perioada de timp indelungata fara ca acesta sa intampine probleme.

Au fost totusi semnalate anumite cazuri in care terminalele iPhone au ajuns intr-un service iPhone, insa de cele mai multe ori, aceste defectiuni ale telefoanelor au fost cauzate de neglijenta utilizatorilor.

Au fost insa si situatii in care terminalele au avut nevoie de reparatii iPhone, datorita unor defectiuni de ordin tehnic, insa problemele au fost remediate. Printre acestea au fost si situatiile in care telefoanele acestui brand nu mai porneau.

Daca treci si tu printr-o asemea situatii, sau daca terminalul tau iPhone nu mai raspunde la comenzi, ai putea mai intai de toate sa iti restartezi telefonul, asa ca ar trebui sa tii apasat butonul Power pornit aproximativ 20 de secunde.

Ar fi sanse si ca telefonul sa fi fost blocat, si sa functioneze dupa aceasta operatiune in continuare fara nici un fel de probleme.

Un alt lucru inteligent pe care ai putea sa il faci, ar fi acela de a apasa in acelasi timp atat butonul Home, cat si butonul Power, iar in momentul in care pe ecran iti va aparea sigla Apple, ar trebui sa eliberezi aceste butoane.

Sunt sanse foarte mari ca daca efectuezi si aceasta operatiune telefonul tau sa isi revina automat, si sa nu mai fie nevoie sa il duci la service.

Un alt lucru pe care nu ar trebui sa uiti sa il faci, ar fi acela de a pune terminalul iPhone la incarcat. Cu siguranta in cazul in care bateria este moarta, nu iti va aparea nimic pe ecran, asa ca ar trebui sa lasi cateva minute bune telefonul la incarcat, dupa care vei putea sa incerci sa il deschizi.

Dupa aproximativ 10 – 15 minute, telefonul ar trebui sa se deschida fara nici un fel de problema, iar in continuare il vei lasa la incarcat, daca aceasta ar fi problema.

In cazul in care telefonul tau intampina aceasta problema, si anume ca are mai tot timpul ecranul blocat si negru, sau ca nu raspunde la comenzi, atunci ar cam trebui sa il resetezi pentru ca acesta sa revina la valorile din fabrica.

De cele mai multe ori, aceasta este rezolvarea pe care o gasesc si specialistii de la service. De fapt, aceasta este cea mai simpla rezolvare, si ai putea sa iti resetezi chiar tu singur telefonul.

In cazul in care incerci si aceasta operatiune, si iti resetezi terminalul iar acesta odata revenit la valorile din fabrica, atunci cu siguranta ar trebui sa iti duci dispozitivul la un service iPhone, iar acolo specialistii vor rezolva problema.

Cel mai probabil va fi nevoie de o reinstalare a sistemului de operare.

0 Shares
You May Also Like