Ce este radiofrecventa corporala?

Ce este radiofrecventa corporala?

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie isi doreste sa aiba un corp cat mai perfect, insa din pacate nu toate doamnele sau domnisoarele se pot bucura de un astfel de privilegiu.

Sunt o multime de femei care pentru a avea un corp frumos, in primul rand sunt foarte atente la alimentatie, si urmeaza regimuri alimentare stricte, iar pe langa aceste aspecte, trebuie precizat si faptul ca petrec destul de multe ore la sala de sport, insa rezultatele nu se lasa foarte mult timp asteptate.

Sunt insa si femei care in ciuda faptului ca petrec destul de mult timp la sala de sport, dar si in ciuda faptului ca au o alimentatie sanatoasa, si urmeaza regimuri recomandate de catre nutritionisti, nu se pot bucura de un corp frumos, datorita celulitei, datorita straturilor de grasime, sau datorita vergeturilor.

Se pare insa, ca si pentru aceste femei exista o sansa pentru a avea un corp foarte frumos, si anume radiofrecventa corporala, care este un tratament non chirurgical, ce consta in aplicarea undelor de radiofrecventa, care datorita efectului de incalzire a dermei, va favoriza crearea de colagen.

Regenerarea depozitelor de elastina si de colagen, au rolul de a conferi pielii elasticitate si fermitate, iar astfel aceasta va avea un aspect intinerit si sanatos, foarte rapid, iar efectul va fi unul de durata. Trebuie mentionat faptul ca refacerea acelor depozite de elastina si de colagen, vor conferi garantia faptului ca acest tratament are rezultate de durata.

Incalzirea locala fireasca in timpul tratamentului, va cauza o contractie rapida a fibrei de colagen, si plus de asta, in acelasi timp stimuleaza si metabolismul fibroaselor, iar astfel se va grabi producerea de noi fibre de elastina si colagen.

Protocolul de urmat in cazul femeilor care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, poate sa depinda foarte mult de la caz la caz, iar acesta poate sa fie un regim intensiv de tratament, care sa se desfasoare odata sau de doua ori pe saptamana. Deasemenea se poate urma si un tratament preventiv, care sa se desfasoare odata pe luna, sau chiar si un tratament care sa fie recomandat de catre cosmetician.

Un astfel de tratament, se poate aplica pe toate partile corpului, astfel ca daca ai coapsele sau abdomenul pline de grasime sau celulita, sau nu esti multumita de gat sau de brate, acest tratament poate rezolva problema. In cazul femeilor care nu sunt multumite de fata lor, pot urma un tratament de radiofrecventa faciala.

Cu siguranta sunt o multime de doamne si de domnisoare care si-ar dori sa urmeze un astfel de tratament, insa se tem foarte tare de durere. Trebuie precizat faptul ca radiofrecventa nu este un tratament dureros.

Caldura pe care o provoaca aplicatorul de radiofrecventa, care se va simti in timpul tratamentului, poate sa fie suportata de absolut orice femeie. Nu trebuie sa iti fie teama sa urmezi un astfel de tratament, pentru ca nu va fi nevoie nici macar de anestezie.

Deasemenea trebuie precizat faptul ca nici in timpul in care se desfasoara tratamentul, si nici la finalizarea acestuia, nu se va simti nici un fel de disconfort, ba mai mult, te vei putea bucura de efectul de lifting al pielii fara pic de durere.

0 Shares
You May Also Like