Tot ce trebuie sa stiti despre lipolaser

Tot ce trebuie sa stiti despre lipolaser

0 Shares
0
0
0

Costul tratamentului cu un aparat lipolaser profesional poate varia considerabil in functie de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati, precum si de locatia dumneavoastra si de experienta clinicii pe care o vizitati. O serie tipica de 8 sesiuni poate costa cu usurinta peste 1.000 de dolari. Cu toate acestea, uita-te pentru oferte de grup pe tratamente de pierdere in greutate cu laser, care pot reduce dramatic costurile.

i-Lipo vs. Zerona

Exista numeroase denumiri comerciale pentru diferite tratamente cu laser si discutarea lor poate deveni confuza, deoarece aceste denumiri sunt uneori (incorect) utilizate interschimbabil. Doua dispozitive cu laser, i-Lipo si Zerona, utilizeaza ambele tipuri de energie laser la nivel scazut in tratamentele lipo si lipoprotetice, dar nu sunt identice. Dispozitivul i-Lipo contine mai mult de 30 de diode laser si este aplicat direct pe piele sub forma de placute. Prin contrast, dispozitivul Zerona se deplaseaza chiar deasupra pielii si utilizeaza doar 5 diode. Unii cred ca aceasta diferenta face Zerona mai confortabila, dar i-Lipo este mai eficienta. Nu exista insa un consens in aceasta privinta.

Toate partile corpului care depoziteaza grasime pot fi tratate.

Cele mai frecvente domenii de tratament includ:

  • abdomen
  • talie
  • coapse
  • brate
  • sub barbie

Deoarece i-Lipo nu distruge celulele adipoase, ci le elibereaza de continutul lor, celulele grase sunt capabile sa stocheze din nou grasime. O dieta echilibrata este singura modalitate de a asigura rezultate durabile.

“Cand sunteti acasa vrem sa faceti niste alegeri dietetice bune”, spune Heather. “Protejati-va de bauturi alcoolice si zahar”. Cei care iau mai multe calorii decat ard vor vedea ca imbunatatirea abtinuta prin tratament incepe sa scada in timp.

Lipo Laser, o procedura non-invaziva care se asemana cu liposuctia, dar a devenit mai populara. Popularitatea crescuta se poate datora creantelor sale privind scaderea in greutate in anumite zone ale corpului, ceea ce inseamna ca cele mai multe pastile de dieta nu pot face ceea ce face lipolaser. Desi aceasta afirmatie pare a fi atractiva, cercetarea disponibila privind laserele pentru scaderea in greutate este controversata in cele mai multe cazuri.

Echipa noastra de cercetare a efectuat cercetari aprofundate asupra procesului Lipo Laser, acordand o atentie deosebita studiilor privind laserele pentru scaderea in greutate, lista lunga de reactii adverse potentiale si marturiile clientilor. In cele din urma, am revizuit toate faptele despre chirurgia laser pentru pierderea in greutate pentru a vedea daca acest produs este cel potrivit pentru dvs.

Ce este Lipo Laser?

Laserul Lipo este o procedura non-chirurgicala folosind fascicule laser pentru a reduce grasimile in diferite parti ale corpului. Acestea includ talia, spatele, abdomenul, bratele, barbia si coapsele.

Lipo Laser este o combinatie a cuvantului liposuctie si laser – adaugandu-se la lista deja in crestere a procedurilor de tratament cu lipoliza cu laser. Laserul Lipo va permite sa atingeti conturul corpului dorit si pierderile in centimetru si este aprobat de Food and Drug Administration (FDA). Potrivit profesionistilor din domeniul sanatatii, Lipo Laser are emisia de nivele scazute de raze laser concepute pentru a ajuta la arderea grasimilor prin ruperea instantanee a celulelor grase intr-o zona vizata a corpului.

0 Shares
You May Also Like