De ce ar fi bine sa iti cumperi un laptop second hand?

1 Shares
0
0
1

In momentul in care trebuie sa iti cumperi un laptop, trebuie sa te gandesti la toate aspectele importante de care trebuie sa tii cont, pentru ca alegerea unui laptop nu este atat de simpla precum pare, iar plus de asta, un laptop il cumperi sa te folosesti de el o perioada de timp mai indelungata.

Pretul echipamentului este un prim factor pe care trebuie sa il ai in vedere, iar pretul laptopului trebuie sa se incadreze in bugetul tau. Poti sa iti doresti un laptop foarte scump, pentru ca daca nu iti permiti sa il cumperi, atunci ramai doar cu dorinta.

Specificatiile tehnice ale echipamentului au si ele un rol foarte important, pentru ca in functie de acestea, vei stii cat de performant este produsul, dar si nevoile tale conteaza foarte mult, pentru ca daca ai nevoie de un echipament sa il folosesti ocazional, atunci nu prea se merita sa iti investesti banii intr-un laptop foarte scump.

In aceasta situatie, ai putea sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand, si cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de laptopuri second hand de calitate.

Daca iti doresti un astfel de produs second hand, care sa fie de calitate superioara, si care sa aiba specificatii tehnice pe masura, atunci poti cauta un laptop second hand i7, iar acesta cu siguranta iti va fi pe plac.

Daca iti doresti insa un laptop second hand de generatie mai veche, insa care sa functioneze totusi fara probleme, ai putea sa te orientezi spre un laptop second hand i5, care va veni si la un pret mai atractiv decat un model i7, si va putea sa iti satisfaca toate cerintele.

In situatia in care iti doresti un produs de generatie mai veche, insa acesta sa fie second hand, atunci vei putea sa cumperi produsul la un pret si mai atractiv, insa nu vei putea avea foarte mari asteptari de la acesta.

Ei bine, indiferent de faptul ca iti indrepti atentia spre un produs second hand de generatie i7, sau ca alegi un laptop second hand i5 sau unul de generatie mai veche, in primul rand vei avea avantajul unui pret mult mai atractiv decat in cazul in care vei alege un laptop nou sau unul refurbished.

Va trebui sa tii cont insa si de modul in care functioneaza echipamentul second hand pe care urmeaza sa il cumperi, asa ca va trebui sa testezi foarte bine produsul, va trebui deasemenea sa il verifici vizual.

Aceste aspecte conteaza foarte mult, pentru ca discutam despre un produs care nu mai este nou, asa ca trebuie sa tii cont de ele.

Deasemenea, este obligatoriu ca echipamentul second hand pe care vrei sa il cumperi, sa se afle inca in perioada de garantie.

Acest aspect este foarte important, pentru ca in situatia in care produsul se defecteaza, daca nu se mai afla in perioada de garantie, va trebui ca toate costurile reparatiei sa le suporti din buzunarul tau, iar sansele ca o defectiune sa apara, pot fi destul de mari, pentru ca vorbim despre un produs second hand.

1 Shares
You May Also Like