Cateva lucruri care nu pot sa lipeasca din biroul tau

Cateva lucruri care nu pot sa lipeasca din biroul tau

0 Shares
0
0
0

Desi exista unele aspecte si elemente care sunt evidente (altfel nu ati putea lucra), astazi vrem sa scriem despre ceva foarte util si pe care uneori nu il avem in minte, asa ca vom evidentia lucruri care nu pot lipsi din biroul dvs. Desigur, va avertizam ca uneori nu este vorba doar despre ceva material, ci despre a avea tot ce aveti nevoie pentru a performa cat mai bine in munca dvs.

Un decor care creste productivitatea si creativitatea. Desi multi oameni nu acorda atentie decorarii biroului lor, deoarece considera ca este o cheltuiala inutila, adevarul este ca decorarea poate fi un aliat excelent pentru profesionistii ca tine care doresc sa imbunatateasca productivitatea in munca lor si sa-si indeplineasca mai bine functiile.

Doar o buna iluminare si distributie a spatiilor poate creste performanta de lucru cu pana la 30%. Selectia de culori si accesoriile de birou sunt, de asemenea, probleme importante.

Un telefon. Acest element este evident, dar fix sau telefon mobil? De ce nu ambele? Pentru a trimite si a primi apeluri, pentru a face programari sau pentru a cere tot ce ai putea avea nevoie, un telefon este o necesitate in orice birou.

Desigur, daca va este frica de intreruperi, aflati cum sa reduceti la tacere telefonul sau sa il dezactivati in orele de cea mai mare concentrare (cu exceptia cazului in care puteti primi apeluri importante). Telefonul, ca si computerul, a devenit un instrument esential.

Un scaun confortabil. Pentru a lucra mai confortabil, pentru a va simti mai bine si pentru a evita postura proasta, trebuie sa aveti un scaun confortabil care sa va permita sa mentineti o postura buna in timp ce lucrati.

O mare parte din durerile de cap, disconfortul spatelui si lipsa de concentrare se datoreaza faptului ca nu mentin o postura buna la locul de munca; si un scaun confortabil cu spatele si bratele in pozitia corecta va pot ajuta sa realizati acest lucru, pe langa faptul ca aveti cateva notiuni mici despre ceea ce inseamna sa mentineti o pozitie buna la masa de lucru. Cauta online “scaune ergonomice” si descoperiti o lume intreaga.

O masa spatioasa– Biroul este esential, fara el practic nu vei putea lucru la pc sau sa notezi aspecte importante ale muncii tale. Evident, o masa mare trebuie compensata cu un spatiu de lucru proportional astfel incat va fi nevoie sa cautati spatii in care sa puteti sa ve desfasurati activitatea lejer, fara sa sa va simtiti inghesuit.

Consumabile de birou. Desi era digitala este la moda, micul material de birou nu poate disparea: pixuri, creioane, dulapuri de depozitare, dosare, banda adeziva, capse, note blog, consumabile etc. Acele lucruri de care ai putea avea nevoie in orice moment al zilei, dar pe care multi oameni nu le considera esentiale pana cand nu vine momentul in care sunt necesare.

Profita intotdeauna de acele lucruri marunte, astfel incat sa nu stai niciodata fara ele. Vezi aici set 23 de textmarkere STABILO Boss Original  si alege variantele potrivite pentru tine.

0 Shares
You May Also Like