Casio F-91W – mit și adevăr

Casio F-91W – mit și adevăr

0 Shares
0
0
0

Există modele de ceasuri care devin clasice prin interesul pe care îl atrag de-a lungul timpului. Un astfel de model este Casio F-91W, unul dintre cele mai ieftine ceasuri pe care le poți găsi pe piață, dar cu caracteristici pe care nu orice ceas le poate deține.

Prin ce surprinde acest ceas și de ce și-ar dori mulți să îl aibă? Care sunt lucrurile adevărate și cele false pe care le poți auzi despre acesta?

Caracteristicile ceasului Casio F-91W

Acest ceas este unul fiabil, durabil, rezistent la apă, cu o precizie extremă și cu posibilitate de iluminare ușoară, fiind prevăzut cu un led verde mic. Cureaua acestui ceas este din rășină, fiind astfel extrem de rezistentă, iar ceasul este prevăzut, în plus, cu alarmă și beep orar.

Deși a trecut atât de mult timp  de când acest ceas a fost lansat pe piața internațională, design-ul lui nu s-a schimbat, iar funcțiile simple cu care este prevăzut sunt și astăzi utilizate în întreaga lume.

Succesul pe care l-a avut acest model de ceas de-a lungul timpului a făcut posibilă producerea unor ceasuri derivate, mai scumpe decât acest model, dar care au un aspect îmbunătățit. Pentru un ceas cu cuarț, pare a fi cea mai ieftină variantă de ceas existentă pe piață, iar longevitatea sa se explică și în acest fel.

Chiar și ceasurile ieftine pot fi contrafăcute

Chiar dacă prețul pe care îl are este unul foarte mic, modelul de ceas Casio f91w  este contrafăcut la scară largă, întrecându-se din acest punct de vedere chiar și cu cele mai luxoase Rolex-uri. Așadar, alege acest ceas asigurându-te că este vorba despre varianta originală.

Casio F-91W este un ceas lansat pe piață la sfârșitul anilor 80, fiind primul ceas digital de dimensiuni mici care are un design minimalist, are o durată de viațp a bateriei extrem de extinsă, iar prețul este unul foarte mic. Bateria acestui model de ceas poate dura până la 5 ani, ba chiar și zece în cazul în care nu este utilizată în mod intens iluminarea cadranului.

Originalitatea Casio nu poate fi verificată în niciun alt mod decât să te asiguri că faci achiziția de la un distribuitor care comercializează ceasuri de firmă. Chiar dacă pe ecranul ceasului poate apărea cuvântul brandului, casio, există posibilitatea ca acesta să nu fie original.

Motive pentru a cumpăra un ceas Casio F-91W

Caracteristicile pe care le are acest model de ceas sunt cele care îți oferă motivele pentru care îl poți cumpăra. Este vorba nu numai de raportul calitate-preț foarte bun pe care îl oferă, ci și despre design-ul minimalist pe care îl are, despre precizia sa, despre materialele de calitate din care este realizat.

Deși nu este un ceas pentru pretențioși, ceasul Casio F-91W este unul perfect pentru cei care doresc să aibă un instrument util pentru afișarea cu exactitate a orei, cu o durată de viață remarcabilă a bateriei și cu toate avantajele pe care le oferă un ceas original de calitate, potrivit pentru diverse tipuri de ținute.

0 Shares
You May Also Like