Alege drujba potrivita pentru gradina ta in aceasta primavara

Alege drujba potrivita pentru gradina ta in aceasta primavara

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi, motofierastraul este simplu de gasit si de achizitionat, chiar si un gospodar cu venituri medii si-l poate permite. Insa cei mai multi care locuiesc in mediul rural sunt aceia care obisnuiesc sa foloseasca o drujba.

Ei folosesc astazi drujba pentru aproape orice lucru ce necesita taierea lemnelor: aici sunt incluse desigur lemnele pentru foc, lucrarile de tamplarie sau dulgherie. Folosirea drujbei e o metoda eficienta pentru a economisi timp, si bineinteles, pentru a creste randamentul.

Daca te numeri printre aceia care pana in momentul de fata nu a mai avut un motofierastrau, trebuie sa te gandesti, inainte de a-l achizitiona la ce activitati il vei folosi mai mult.

Daca il vrei pentru a taia lemne, sau pentru ca renunti la o veche livada, alege un motofierastrau electric, considerat mai usor de folosit, si mai accesibil ca pret. Lantul se misca insa mai incet si vei depinde de curentul electric in locul unde urmeaza sa il folosesti, iar autonomia nu este una foarte mare.

In schimb, drujba pe benzina reprezinta solutia ideala pentru cei care vor folosi motofierastraul mult mai mult. Acestea sunt masini de taiat mai grele, insa mult mai durabile si presupun o mentenanta atenta care include alimentarea cu benzina, schimbarea filtrului de aer sau schimbarea uleiului.

Un alt avantaj e faptul ca sunt mult mai putin galagioase, decat cele electrice. Este recomandat sa alegi un motofierastrau nou, care vine insotit de garantie, un serviciu care, dupa cum bine stim, poate fi prelungit cu un an sau chiar doi, in schimbul unei taxe modice.

Opteaza pentru drujba 3 CP, 52CC- motofierastrau pe benzina de la Micul Meserias, care are pornirea usoara si iese in evidenta prin puterea sa de aproape 3CP. Este avantajoasa si fiabila din punct de vedere al costurilor, dar si al intretinerii. Prokraft este alegerea ideala, care va putea sa duca cu adevarat la bun sfarsit treaba in gospodaria ta.

Drujba pe benzina de la Micul Meserias e usor de manuit, dar si rezistenta, perfecta pentru taierea, curatarea padurii tinere, taierea lemnelor pentru foc, taierea crengilor copacilor. Designul sau ergonomic si sistemul anti-vibratii asigura munca de lunga durata, permite pornirea usoara si functionarea neintrerupta a motorului.

drujba-benzina-prokraft-3cp-52cc-lama-si-lant-2-700x700.jpg

Nu uita de echipamentul de protectie pe care trebuie sa il porti atunci cand lucrezi cu drujba. Pe langa ochelarii speciali, vei avea nevoie de manusi, casca si de haine potrivite pentru lucru! Si, in special, multa atentie!

0 Shares
You May Also Like