10 Idei de a Decora O Baie Mica

10 Idei de a Decora O Baie Mica

0 Shares
0
0
0

Tocmai ce v-ati cumparat o locuinta si doriti sa o supuneti procesului de renovare? Au trecut mai multi ani de cand locuinta dvs. nu a fost renovata si considerati ca acum este momentul potrivit pentru a face acest lucru?

Ei bine, daca raspunsul este da, atunci in mod evident trebuie sa va indreptati atentia spre obiecte de mobilier care sa se incareze in preferintele si gusturile dvs., dar si in buget.

Dupa ce alegeti mobila pentru dormitor, sufragerie si bucatarie, cu siguranta urmeaza sa va indreptati atentia si spre obiecte de mobilier de baie, iar in continuare veti afla cum sa le alegeti, dar veti descoperi si 10 idei geniale de a decora o baie mica.

Asadar, este important sa stiti ca mobilierul pentru baie este dotat cu rafturi si cu dulapuri, si ca de regula este montat pe perete. Acest tip de mobilier cuprinde obiecte de mobilier mici precum dulapuri, dulapuri pentru medicamente dar si dulapuri mici cu oglinzi.

Cand alegeti mobilierul pentru baie, in mod evident trebuie sa stici ce alegeti. In acest caz, puteti opta pentru dulapuri cu pereti oglinditi de exemplu, care imbina utilul cu placutul (spatiu de depozitare plus oglinda), dar puteti opta si pentru unitatile de toaleta si chiuveta.

Totodata, este foarte important ca atunci cand intentionati sa va inlocuiti mobilierul din baie, sa stiti daca intentionati sa cumparati mobilier independent, sau mobilier montat. Corpurile de mobilier independent au avantajul de a putea fi mutate mai usor.

Este de-asemenea important sa alegeti un stil de amenajare al baii. Puteti sa va indreptati atentia spre mobilier de baie care sa se incadreze perfect in stilul clasic, daca astfel este decorata intreaga locuinta.

Puteti alege si obiecte de mobilier de baie moderne, daca restul locuintei este decorata in acest stil. Apoi, trebuie sa tineti cont de calitatea materialelor din care sunt fabricate obiectele de mobilier.

Cel mai des se foloseste MDF pentru fabricarea mobilei pentru baie, dar si lemnul masiv reprezinta o optiune buna. Blaturile sunt din materiale mai luxoase precum marmura, granit sau sticla, in timp ce dulapurile oglindite de regula sunt fabricate din otel inoxidabil.

Ei bine, acum ca ati aflat cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti la cunostinta cand cautati obiecte de mobilier pentru baie, in continuare veti descoperi pe scurt, 10 idei super interesante pentru a decora o baie mica.

1. Creati un aranjament pe vanitatea voastra.

2. Luati in considerare stilizarea unei tavi de baie.

3. Stilizati un scaun pe care il pastrati langa cabina de sus sau langa cada.

4. Pastrati stilul de nisa minim, astfel incat decorul sa fie unul armonios.

5. Folositi prosoape care sa aiba aceleasi culori precum decorul.

6. Folositi o saltea de baie.

7. Adaugati plante de interior.

8. Inlocuiti cada cu cabina de dus pentru a economisi spatiu.

9. Alegeti pardoseala din piatra naturala, dat fiind faptul ca arata atemporal eleganta si este durabila.

10. Utilizati o schimbare a culorii placilor pentru a zona un spatiu. De exemplu, puteti utiliza placi albe in toata regula, apoi alegeti zona de dus cu un pop color.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa va redecorati locuinta, si ajungeti la alegerea obiectelor de mobilier din baie.

Dat fiind faptul ca vor mai trece cativa ani pana cand veti redecora locuinta, de preferat ar fi sa va indreptati atentia spre obiecte de mobilier de cea mai buna calitate, pentru intreaga locuinta, nu doar pentru baie, iar la Divani e Sofa, puteti gasi mobilier pe gustul dvs., de calitate premium, la preturi atractive pentru orice buzunar.

0 Shares
You May Also Like