Cum se obtine o franciză broker asigurări?

Cum se obtine o franciză broker asigurări?

0 Shares
0
0
0

Dacă sunteți un investitor interesat să cumpărați prima franciză, numărul de opțiuni disponibile poate fi descurajant. În Statele Unite, numărul mărcilor de franciză recunoscute de Asociația Internațională a Francizei depășește acum 3.000.

Cu un număr din ce în ce mai mare de francize care intră pe piață în fiecare an, poate fi dificil să evaluați și să comparați pe deplin toate oportunitățile disponibile – fără a menționa cultura, potențialul de câștig și nuanțele fiecăruia.

Datorită timpului implicat, mulți investitori apelează la brokeri de franciză pentru a-i ajuta să restrângă domeniul și să-i ajute să ia decizia corectă. Iată ce trebuie să știți despre brokerii de franciză și cum vă pot ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de cercetare a francizei.

Ce este un broker de franciză?

Franciza broker asigurări lucrează pentru rețeaua unui broker de franciză sau pentru ei înșiși, cu scopul de a potrivi investitorii potențiali cu oportunitățile de franciză potrivite. Slujba lor este:

  • de a vă educa, ca potențial francizat, cu privire la tipurile de francize disponibile
  • de a evalua dacă puteți sau nu să fiți potrivit pentru o marcă
  • în cele din urmă „te califică în prealabil” și te recomandă la o anumită franciză

Deși este treaba unui broker să te cunoască pe tine și interesele tale, este important să înțelegi că un franciza broker asigurări nu te reprezintă – el sau ea reprezintă un portofoliu de francize. Similar unui broker imobiliar care reprezintă un vânzător și este plătit atunci când o casă este vândută, un broker de franciză este un agent, care reprezintă o carte de clienți într-o tranzacție de investiții în franciză.

Majoritatea brokerilor de franciză sunt plătiți doar dacă investiți într-o franciză pe care o reprezintă, a declarat Eric Stites, CEO și director al Franchise Business Review. Comisioanele plătite brokerilor de franciză variază, dar de obicei sunt plătite ca procent din taxa inițială de franciză – uneori până la 50% din taxa inițială de franciză care ar putea varia între 30.000 și 50.000 USD. În alte cazuri, brokerilor de franciză li se plătește o rată fixă.

Având în joc comisioane atât de mari, este important să vă simțiți sigur că lucrați cu un broker care vă va reprezenta cel mai bine interesele. Un loc bun pentru cercetarea brokerilor de franciză este vizitarea site-ului web al Asociației Internaționale a Francizei (IFA), care include un director de brokeri de franciză.

„Realitatea este că aceasta se rezumă la broker – la fel ca persoanele fizice, sunt bune și rele. Chiar trebuie să intervievați câțiva brokeri diferiți și să cunoașteți modul în care funcționează și ce servicii oferă ”, a spus Stites. „Cel mai important, cereți referințe oricui aveți de gând să lucrați”.

De ce mărcile folosesc brokeri de franciză?

Mărcile se bazează pe brokeri de franciză pentru a găsi candidați calificați pentru a-și dezvolta afacerile mai repede și pentru a se extinde pe piețe noi. Concurența crescută între francizori a dus la explozia brokerilor de franciză – toți doresc să atragă candidații potriviți pentru a contribui la creșterea acoperirii și profitabilității clienților lor.

Mulți francizatori folosesc brokeri pentru a vinde acorduri de mai multe unități de până la trei până la cinci unități, ceea ce poate duce la comisioane și mai mari, deoarece există taxe (și, prin urmare, comisioane) asociate fiecărei unități, a adăugat el.

Francizatorii mai mari și mai consacrați nu sunt de obicei cei pe care îi veți găsi folosind brokeri de franciză. În schimb, mărcile de nivel mediu și cele emergente le folosesc pentru a genera clienți potențiali atât de necesari. Ar trebui să fiți conștient de faptul că lucrați cu un broker de franciză care reprezintă un brand care dorește să stabilească rapid o cotă de piață mai mare.

0 Shares
You May Also Like