Ce este web design-ul personalizat?

Ce este web design-ul personalizat?

0 Shares
0
0
0

Serviciile de web design au devenit parte integranta si indispensabila a oricarui site sau afacere online. De aceea, cei interesati de achizitionarea de servicii de web design sunt sfatuiti sa arunce o privire pe Itexclusiv.ro.

Web design-ul personalizat este procesul de creare de site-uri web personalizate, bazate pe nevoile si dorintele unor clienti, si efectuat, de cele mai multe ori, de catre artisti, programatori si designeri web. Foarte multe dintre site-urile de pe internet sunt create prin utilizarea de modele, iar rezultatele pot avea uneori aspecte sau stiluri vizuale similare.

Acesta nu este neaparat un lucru rau, in special pentru intreprinderile mici sau persoanele fizice care nu sunt dispuse sa cheltuiasca foarte multi bani pentru un site. Cu toate acestea, companiile mai mari prefera de cele mai multe ori un web design personalizat, care surprinde mai eficient activitatea reprezentata si publicul site-ului.

Aceste tipuri de site-uri sunt create, adeseori, de designeri web si designeri grafici care realizeaza machete personalizate, imagini, videoclipuri si alte aspecte ale unei pagini web. Ceea ce un web design personalizat incearca sa realizeze este sa creeze un site unic si sa permita unei afaceri sa stabileasca un design vizual si estetic, care surprinde cel mai bine spiritul companiei.

Un site pentru o companie care se adreseaza in primul rand femeilor, de exemplu, va folosi, adeseori, culori, fonturi si imagini care se dovedesc a fi atragatoare pentru femei, incurajandu-le sa viziteze site-ul. Un site destinat adolescentilor va incorpora culori si optiuni vizuale foarte diferite.

Procesul de creare a unui site web cu web design personalizat poate necesita mai mult timp si mai multi bani, deoarece sunt implicate mai multe etape decat in cazul crearii unui site simplu. Cu toate acestea, acest lucru este adesea privit de catre companii drept o investitie, intrucat o pagina web mai interesanta poate atrage mai multi vizitatori, ceea ce poate duce la cresterea profiturilor sau la o expunere mai mare pe piata.

Chiar daca designerii lucreaza adesea cu template-uri si insereaza informatiile clientilor si preferintele lor vizuale, crearea unui site web personalizat implica, de cele mai multe ori, talentul unei echipe mai mari. Designerii grafici pot fi utilizati pentru a crea bannere, imagini si aspectul general al unui site care este construit cu un web design personalizat.

Specialisti in animatie si alti artisti pot folosi mai apoi programe pentru a crea imagini animate sau clipuri video pentru a ura bun venit utilizatorilor sau pentru a evidentia anumite aspecte ale paginii web.

Aceste caracteristici pot merge si mai departe si pot include modificarea unor functii de baza ale site-ului, cum ar fi schimbarea cursoarelor utilizatorilor atunci cand acestia navigheaza pe site, meniuri interactive si evenimente ce au loc in timpul vizualizarii site-ului si incorporarea altor caracteristici multimedia in web design-ul personalizat.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de servicii web design precum: design personalizat, servicii de optimizare seo (on-page si off-page), servicii de hosting si multe altele, nu ezitati sa cereti o oferta de pe www.itexclusiv.ro.

0 Shares
You May Also Like